logo


   Garage Tanis
De Run 5113 5503 LV Veldhoven Tel: +31 (0)40-254.96.25

Reparatie

Alle voorkomende reparatie's aan benzine- en dieselmotoren. Wij helpen u gegarandeerd op weg!

Lees meer

Bandenservice

Voor advies over alle soorten banden, balanceren en uitlijnen kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Onderhoud

Motorolie, remvloeistof en meer... Heel belangrijk voor het veilig en betrouwbaar functioneren van uw voortuig.

Lees meer

Reparatie Service

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij Garage Tanis aan het juiste adres.

Garage Tanis repareert uw auto klantgericht en deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Garage Tanis maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Garage Tanis ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de vakkennis en ervaring van Garage Tanis weet u zeker dat uw auto bij Garage Tanis in de beste handen is.

AircoCheck: speciaal voor uw airco

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Een dure reparatie van € 800,00 of meer! Tijdig onderhoud kan dit voorkomen.

Lees meer
Ons advies is merkonafhankelijk en dát maakt ons uniek.

Als merkonafhankelijke bandenspecialist adviseren wij u graag over de juiste banden. Het sleutelwoord bij banden is veiligheid, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.

Lees meer
Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij een Garage Tanis aan het juiste adres. Garage Tanis repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Garage Tanis maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Garage Tanis ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Service

Garage Tanis vindt betrouwbaarheid erg belangrijk!

Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto's, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie. Natuurlijk geldt bij ons bovendien de gangbare BOVAG Garantie.

Vervang onderdelen

Enkel 1e kwaliteit onderdelen!

Garage Tanis monteert bij het onderhoud en reparaties enkel 1e kwaliteit onderdelen! De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Onderdelenmerken die Garage Tanis monteert, zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO, worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd.

Lees meer